Contact

Fotografie Anda van Riet
Schuitvlotstraat 13
4331 SX Middelburg
06 538 166 14
E-mail: info@andavanriet.nl

CV

Ik volgde van 1985-1991 de fotografieopleiding aan de Stedelijke Academie voor Schone Kunsten in Sint Niklaas. Daarna volgden nog veel cursussen, masterclasses en workshops.

Regelmatig staan mijn foto’s gepubliceerd in kranten en tijdschriften. Een greep uit de opdrachtgevers: Provincie Zeeland, Centrum Beeldende Kunst Zeeland, Zeeuws Museum, Levende Talen Magazine, waterschap Scheldestromen.

Naast mijn werk als freelance fotograaf ben ik docent fotografie en heb ik ruime ervaring in het geven van fotografielessen en -workshops bij Cultuurhuis Kuiperspoort. Tijdens mijn lessen en workshops wil ik de deelnemers inspireren en laten kennis maken met alle aspecten van fotografie.

Enkele van mijn grotere producties zijn: de groepstentoonstelling Crisis! – voor de lens in de Kunsthal te Rotterdam, verschillende campagnes voor het Zeeuws Museum en de groeps tentoonstelling Mijn engel moet nog komen die in Gent, Sint Petersburg en Münster was te zien. Op dit moment werken we aan een publicatie van het Pennywafelhuis.